Logo Musicalvereniging Next

Sponsor mogelijkheden

Het tot stand komen van een musical vraagt een enorme voorbereiding met decor, licht, geluid, kleding, attributen en andere props. Een samenvatting van alle benodigdheden die allemaal kosten met zich mee brengen.
Ook voor producties die niet op Broadway staan, brengt dit een flinke kostenpost met zich mee. Wij streven er elk jaar naar om een hoge kwaliteit neer te zetten waar Theater de Leest in Waalwijk trots op mag zijn. Onze ambities zijn duidelijk en daarom draait ons productieteam elk jaar op volle toeren.

Alle steun is welkom, bent of kent u een persoon of organisatie die ons hierbij wil helpen? En die ons kan helpen onze dromen en ambities waar te maken?
Dit doen wij door middel van een sponsorprogramma of een aanbieding op maat.
Particulieren kunnen ons ook steunen, door middel van ons nieuwe ‘vrienden van’ programma.

Sponsorpakketten
Vanuit de vereniging bieden wij u verschillende sponsorpakketten aan. Door deze pakketten aan te bieden, proberen we u een overzichtelijke weergave te geven van de sponsormogelijkheden bij onze vereniging  en wat de kosten daarvan zijn.

Adverteren in het programmaboekje
Ook een losse advertentie in het programmaboekje is mogelijk. Hiervoor zijn een drietal mogelijkheden beschikbaar zoals onderstaand te zien is.