Logo Musicalvereniging Next

Word vriend

Met de teruglopende subsidies en inkomsten uit fondsen zijn wij steeds meer op zoek naar alternatieve bronnen van financiering, ‘de Vrienden van Next’ is één van de initiatieven.

Waarom word je vriend?
Na een periode waarin nabijheid en vriendschap niet zo vanzelfsprekend waren, weten we inmiddels dat we niet zonder vrienden kunne.
Musicalvereniging Next koestert zijn vrienden en familieleden. Wij bieden hen dan ook graag een prachtige voorstelling aan.

Door “Vriend van Next” te worden bevestig je niet alleen onze vriendschap, maar zorg je er voor dat wij voor de productie minder afhankelijk zijn van externe partijen.

Er zijn in onze vereniging drie vormen van het worden van “vriend van Next”:

‘Maatje van Next’ €20,- per jaar
Je ontvang vier keer per jaar de nieuwsbrief via e-mail en onze eeuwige dankbaarheid.

‘Vriend van Next’  € 30,- per jaar
Je krijgt twee consumptiebonnen om bij onze volgende voorstelling te genieten van een drankje in de pauze of bij de after party. 

‘Boezemvriend van Next’  € 50,- per jaar
Als Boezemvriend ontvangt je drie consumptiebonnen plus één gratis toegangskaart voor de voorstelling. Een kijkje achter de schermen is altijd leuk, dus je bent daarom ook van harte welkom op een repetitieavond.

‘Vriend voor het leven van Next’  > € 50,- per jaar
​We gaan graag met je in gesprek wanneer wij ‘vrienden voor het leven’ worden om te zien waar we je mee kunnen verrassen, naast alles wat beschreven staat als ‘boezemvriend’.

Lijkt het je wat om onze vriendschap officieel vast te leggen? Neemt je dan snel contact met ons op.
Wij maken alles in orde en zorgen dat u jaarlijks aan onze vriendschap wordt herinnerd.

​Heeft u nog vragen over “Vriend van Next” stuur dan een mail aan musicalverenigingnext@gmail.com